Tralaluna Blog

‘Belevenissen van een Tralaluna importdrenth’

18 redenen om wel of geen kampeerbusje te huren bij Tralaluna

Er zijn meerdere plekken waar je een kampeerbusje kunt huren. Tralaluna is er een van. We krijgen geregeld een zoekende aan de bel, in de mailbox of zelfs ook aan de deur. Dan is de grote vraag: kan ik bij jullie vinden wat ik zoek? Daar besteden wij graag wat aandacht aan, want ook voor ons is het belangrijk dat er een goede match is. Het zijn immers dierbare busjes en caravans die wij verhuren. En we zien graag dat de juiste personen ermee op pad gaan, liefhebbers die ervan weten te genieten.

Bij Tralaluna ben je WEL aan het juiste adres, wanneer:

 • je valt voor de sfeer van oldtimer busjes
 • je houdt van kamperen
 • je relaxed vakantie wilt vieren en kunt genieten van slow travel
 • bijzondere plekjes wilt ontdekken in Drenthe en een beetje daaromheen
 • je een langere of juist korte trip wilt maken, ook in het hoogseizoen
 • je alleen, met z’n tweetjes of een kleine groep bent
 • je een origineel verrassingsreisje wilt beleven
 • je een treffend weekendje weg cadeau wilt doen
 • je graag het uitzoekwerk en geregel aan een ander over laat, maar wel op de leukste plekken wilt komen
 • je gemak wilt, jezelf niet wilt vermoeien met bedenken waar je heen ‘moet’. Of tijd kwijt bent aan het bij elkaar zoeken van allerlei spullen die je nodig hebt voor een aangename kampeervakantie
 • je graag persoonlijk ontvangen en geholpen wordt. Oprechte gastheerschap.
 • je het leuk vind om een inkijkje te krijgen bij een kleinschalige onderneming
 • Je een onvergetelijk avontuur wilt beleven

Bij Tralaluna ben je NIET aan het juiste adres, wanneer:

 • je naar het buitenland wilt
 • je haast hebt en hard wilt rijden
 • je een camper wilt met toilet of badkamer
 • je op zoek bent naar campings met veel entertainment, disco en patat
 • je met een groep bent die vooral komt om te feesten

een thuis onderwegFeitelijk biedt Tralaluna dus meer dan de verhuur van een standaard camper of caravan. Bij Tralaluna vind je een totaal van gave kampeerwagens, roadtrips, verrassingsreisjes, tips, bijzondere campings en een persoonlijke noot. Als een mobiele Airbnb met bijzondere verblijven!

Deel deze pagina

Like en deel ons op FacebookLike en deel ons op Google PlusLike en deel ons op Twitter

nieuwsimg

Over Manilde

“Zo leuk vind ik het om te blijven ontdekken en steeds weer iets nieuws, verrassends te verzinnen. En dat te mogen delen met anderen geeft mij een ultiem gevoel van blijheid.”

Lees meer

Bouwjaar: 1970

Staplaats: Eerste paaltjes geslagen in Breukelen en na wat omzwervingen, met als leukste periodes een jaar Ierland en ruim 10 jaar Den Haag, was het de liefde die Manilde naar Drenthe deed verhuizen.

Aantal personen: Inmiddels gelukkig getrouwd met Martin en trotse moeder van drie nazaten: Ties, Gilles en Kobus.

Type: Zin om te creëren en iets moois neer te zetten. Drang om te ontdekken, onderzoeken en nieuwsgierigheid naar het verhaal ergens achter. Kritisch, oog voor sfeer en detail. . Hou van imperfectie maar een vorm van perfectionisme steekt soms de kop op.Strevend naar balans in doen en denken, actief zijn en rust pakken.

Kilometerhistorie: Menig jaren eerst gelachen later steeds meer gebuffeld in de jeugdzorg. Nu gezinsmanager, blije medebaas, oprichtster en inrichtster, creatief brein en uitvoerder bij Tralaluna.

Brandstof: koffie en koek, wijn en een nootje, binnen en buiten, mooie plaatjes, mensen met passie en een verhaal. En humor!

Uitstoot: creatief gepimpte kampeerbusjes en caravans; goed verzorgde roadtrips; gastvrij onthaal; een webwinkel met kleurrijke spullen; blogs over ontdekkingen, inspirerende verhalen en kiekjes.

Onderhoudsbehoefte: Kiezels, keien, zand en water. Het verhaal van wat belangrijk voor je is voorop stellen, je kent het wel. Ik ken de theorie, heb praktijkervaring en ken mezelf enigszins. Goed genoeg om te weten dat ik mezelf regelmatig weer bij deze les moet trekken. Vaak ervaar ik dat de tijd vliegt, te snel, en dat wat ik belangrijk vind tekort komt. Niet zelden laat ik mij leiden door de waan van alledag, blijf ik te lang hangen op een detail, sta ik te weinig stil om echt naar mijn gevoel te luisteren, stel ik dingen uit, smokkel ik met goede voornemens, lig ik te laat op bed en negeer ik andere dingen die belangrijk voor me zijn. Mijn keien: quality tijd met het gezin en ieder apart; dus ook mijzelf; creëren, ontdekken, ontmoeten en delen.

 

3

Over ons

Tralaluna staat voor een gevoel wat bij een geslaagde vakantie en fijn leven hoort. Blij, vrij en genietend. Daar dragen wij graag aan bij!

Meer weten?

blogtip

Blog

Tralaluna is een avontuur op zich. Ooit begon het met mijn emigratie naar Drenthe.

Meer weten?

fans aan woord

Fans aan het woord

Wie kan beter vertelen hoe leuk onze vakantiemogelijkheden zijn dan onze fans. Wij laten dan ook graag onze fans aan het woord.

Meer weten?

friends

Friends

Hier worden wij blij van. Ondernemers met passie, die het genieten als levensdoel kiezen.

Meer weten?