Tralaluna Blog

‘Belevenissen van een Tralaluna importdrenth’

Bijzondere plekjes ontdekken en inspirerende mensen ontmoeten. Daar hou ik van. Het is onderdeel van het runnen van Tralaluna. Officieel op het ‘to do’- lijstje, in de categorie ‘want to’. Vandaag op de koffie bij…

Janneke van camping de Blauwe Haan en natuurkampeerterrein de Groene Hen (een leuke aaneenschakeling). Hier werd ik weer enthousiast over de de eigenaren en het kampeerterrein, opgenomen in onze Tralaluna tiplijst.

Ik (her)ontdekte:

  • Dat de leuke speelweide uitgebreid wordt tot een natuurspeelplaats die je ieder kind gunt. Met waterpompen, een peuterbadderij, modderkeuken en een creatief doordachte verbeelding van de kip en het ei. Geen prefab plastic ‘hier in, daar uit’ verhaal maar een fantasie prikkelende natuurlijke speelomgeving.
  • Dat volgens de speeltuintoestellenkeuringsdienst ook een eenvoudige drentse kei gekeurd en afgekeurd kan worden.
  • Dat de handen van Henk van Janneke, net als die van Martin van mij, kan maken wat Janneke verzint. Boffen wij toch maar ;)
  • Dat het eenouderveldje een hit blijkt. Ongedwongen, relaxed, handig en supergezellig, dat is zoals het beleefd wordt.
  • Dat de ligging van de Groene Hen/Blauwe Haan toch echt geweldig is: de natuur als entree en achtertuin.
  • Dat de leukere campingeigenaren, overlopen van nieuwe ideeën en altijd in beweging blijven.

Tralaluna kampeerbusjes overnachten graag op deze camping. En uiteraard, voelen onze Kip caravans de Scharrelkip en Kip de Rooie Haan, zich hier, bij de Groene Hen of de Blauwe Haan, zich ook helemaal thuis. Klik hier voor meer info over huren bij Tralaluna. 

   

Volg de ontwikkelingen van de speelplaats via Facebook van de Blauwe Haan.
Meer info over de Groene Hen: klik hier. 
Meer info over de Blauwe Haan: klik hier. 

Deel deze pagina

Like en deel ons op FacebookLike en deel ons op Google PlusLike en deel ons op Twitter

nieuwsimg

Over Manilde

“Zo leuk vind ik het om te blijven ontdekken en steeds weer iets nieuws, verrassends te verzinnen. En dat te mogen delen met anderen geeft mij een ultiem gevoel van blijheid.”

Lees meer

Bouwjaar: 1970

Staplaats: Eerste paaltjes geslagen in Breukelen en na wat omzwervingen, met als leukste periodes een jaar Ierland en ruim 10 jaar Den Haag, was het de liefde die Manilde naar Drenthe deed verhuizen.

Aantal personen: Inmiddels gelukkig getrouwd met Martin en trotse moeder van drie nazaten: Ties, Gilles en Kobus.

Type: Zin om te creëren en iets moois neer te zetten. Drang om te ontdekken, onderzoeken en nieuwsgierigheid naar het verhaal ergens achter. Kritisch, oog voor sfeer en detail. . Hou van imperfectie maar een vorm van perfectionisme steekt soms de kop op.Strevend naar balans in doen en denken, actief zijn en rust pakken.

Kilometerhistorie: Menig jaren eerst gelachen later steeds meer gebuffeld in de jeugdzorg. Nu gezinsmanager, blije medebaas, oprichtster en inrichtster, creatief brein en uitvoerder bij Tralaluna.

Brandstof: koffie en koek, wijn en een nootje, binnen en buiten, mooie plaatjes, mensen met passie en een verhaal. En humor!

Uitstoot: creatief gepimpte kampeerbusjes en caravans; goed verzorgde roadtrips; gastvrij onthaal; een webwinkel met kleurrijke spullen; blogs over ontdekkingen, inspirerende verhalen en kiekjes.

Onderhoudsbehoefte: Kiezels, keien, zand en water. Het verhaal van wat belangrijk voor je is voorop stellen, je kent het wel. Ik ken de theorie, heb praktijkervaring en ken mezelf enigszins. Goed genoeg om te weten dat ik mezelf regelmatig weer bij deze les moet trekken. Vaak ervaar ik dat de tijd vliegt, te snel, en dat wat ik belangrijk vind tekort komt. Niet zelden laat ik mij leiden door de waan van alledag, blijf ik te lang hangen op een detail, sta ik te weinig stil om echt naar mijn gevoel te luisteren, stel ik dingen uit, smokkel ik met goede voornemens, lig ik te laat op bed en negeer ik andere dingen die belangrijk voor me zijn. Mijn keien: quality tijd met het gezin en ieder apart; dus ook mijzelf; creëren, ontdekken, ontmoeten en delen.

 

3

Over ons

Tralaluna staat voor een gevoel wat bij een geslaagde vakantie en fijn leven hoort. Blij, vrij en genietend. Daar dragen wij graag aan bij!

Meer weten?

blogtip

Blog

Tralaluna is een avontuur op zich. Ooit begon het met mijn emigratie naar Drenthe.

Meer weten?

fans aan woord

Fans aan het woord

Wie kan beter vertelen hoe leuk onze vakantiemogelijkheden zijn dan onze fans. Wij laten dan ook graag onze fans aan het woord.

Meer weten?

friends

Friends

Hier worden wij blij van. Ondernemers met passie, die het genieten als levensdoel kiezen.

Meer weten?