Bijzondere plekjes ontdekken en inspirerende mensen ontmoeten. Daar hou ik van. Het is onderdeel van het runnen van Tralaluna. Officieel op het ‘to do’- lijstje, in de categorie ‘want to’. Vandaag op de koffie bij…

Janneke van camping de Blauwe Haan en natuurkampeerterrein de Groene Hen (een leuke aaneenschakeling). Hier werd ik weer enthousiast over de de eigenaren en het kampeerterrein, opgenomen in onze Tralaluna tiplijst.

Ik (her)ontdekte:

  • Dat de leuke speelweide uitgebreid wordt tot een natuurspeelplaats die je ieder kind gunt. Met waterpompen, een peuterbadderij, modderkeuken en een creatief doordachte verbeelding van de kip en het ei. Geen prefab plastic ‘hier in, daar uit’ verhaal maar een fantasie prikkelende natuurlijke speelomgeving.
  • Dat volgens de speeltuintoestellenkeuringsdienst ook een eenvoudige drentse kei gekeurd en afgekeurd kan worden.
  • Dat de handen van Henk van Janneke, net als die van Martin van mij, kan maken wat Janneke verzint. Boffen wij toch maar ;)
  • Dat het eenouderveldje een hit blijkt. Ongedwongen, relaxed, handig en supergezellig, dat is zoals het beleefd wordt.
  • Dat de ligging van de Groene Hen/Blauwe Haan toch echt geweldig is: de natuur als entree en achtertuin.
  • Dat de leukere campingeigenaren, overlopen van nieuwe ideeën en altijd in beweging blijven.

Tralaluna kampeerbusjes overnachten graag op deze camping. En uiteraard, voelen onze Kip caravans de Scharrelkip en Kip de Rooie Haan, zich hier, bij de Groene Hen of de Blauwe Haan, zich ook helemaal thuis. Klik hier voor meer info over huren bij Tralaluna. 

   

Volg de ontwikkelingen van de speelplaats via Facebook van de Blauwe Haan.
Meer info over de Groene Hen: klik hier. 
Meer info over de Blauwe Haan: klik hier.