Retro caravan huren

Huur een retro caravan bij Tralaluna en ervaar een onvergetelijke vakantie!

Wil je ook op vakantie in een unieke caravan? Huur dan een retro caravan van Tralaluna! De retro caravans van Tralaluna komen uit de jaren ’60 en ’70 en hebben een nostalgische inrichting. Ze zijn allen in stijl ingericht met de bijpassende bekleding van toen, leuke accessoires, een kek behangetje en een kleedje op tafel. Alle caravans zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en ook leuk voor kinderen! 

Op vakantie met een retro caravan

De retro caravans zetten we graag kant en klaar voor je neer op een kampeerterrein in Drenthe, zodat je relaxed je intrek kunt nemen. Aanhaken achter je eigen auto mag uiteraard ook. Koers je eigen weg of laat je verrassen met een Tralaluna roadtrip.

Heerlijk relaxed
kamperen,
alles staat klaar
zelfs
een vuurschaal!

Caravan On the Spot op natuurkampeerterrein de Voscheheugte

Informatie

Voscheheugte Tralaluna eethuisje Mnatingerzand theehuis 1Natuurkampeerterrein de Voscheheugte is idyllisch gelegen tegenover het prachtige Mantingerzand, centraal in Midden-Drenthe (Mantinge). Het terrein is ruim en uitgestrekt en heeft een bijzonder eethuisje. In wat ooit in de jaren ‘50 een kippenhok was, worden heerlijke (ook biologische en vegetarische) gerechten, mooie wijnen, speciale biertjes en whiskey geserveerd. Ook ontbijt en homemade taart kun je hier genieten, buiten op het terras of binnen bij het haardvuur.

Een ideale plek om met de hele familie (3 generaties) te vertoeven: met een combi van tent, caravan en trekkershut vindt ieder zijn comfort!