nu al heimwee 

Net zo gezellig als vroeger Jan

Mag ik hier echt slapen?

laat mij maar lekker koekeloeren

Hoezo geen tijd om stil te staan?

Heerlijk 2 weken helemaal niks

En zelf geen gedoe

Hier voelen we ons echt klein

nu al heimwee 

RETRO CARAVAN HUREN

HUUR EEN RETRO CARAVAN VOOR EEN HIP VERBLIJF

Wil je ook op vakantie in een unieke caravan? Huur dan een bijzondere caravan van Tralaluna! De oldtimer caravans komen uit de jaren ’60 en ’70. Allen piekfijn opgeknapt en sfeervol ingericht. De een in stijl met een nostalgische inrichting, schemerlampje en kleedje op tafel, de ander met een vrolijk en hip design. De caravans zijn volledig ingericht, je hoeft niets mee te nemen. Een feest om in te logeren!

HUUR EEN CONSTRUCTAM CARAVAN OP EEN BIJZONDERE CAMPING

De Tralaluna caravans zetten we graag kant en klaar voor je neer. Alles staat klaar, luifeltje staat uit, koelkastje koud! Dat is echt relaxed genieten! We hebben 4 uiteenlopende bijzondere campings voor je geselecteerd. Met of juist zonder kinderen, rust of reuring, natuur of workshops. Aanhaken achter je eigen auto mag uiteraard ook. 

Caravan On the Spot op natuurkampeerterrein de Voscheheugte

Informatie

Natuurkampeerterrein de Voscheheugte is idyllisch gelegen tegenover het prachtige Mantingerzand, centraal in Midden-Drenthe (Mantinge). Het terrein is ruim en uitgestrekt en heeft een bijzonder eethuisje. In wat ooit in de jaren ‘50 een kippenhok was, worden heerlijke (ook biologische en vegetarische) gerechten, mooie wijnen, speciale biertjes en whiskey geserveerd. Ook ontbijt en homemade taart kun je hier genieten, buiten op het terras of binnen bij het haardvuur.

Een ideale plek om met de hele familie (3 generaties) te vertoeven: met een combi van tent, caravan en trekkershut vindt ieder zijn comfort!

X

Zoek je vakantie

CHECK IN VOOR JOUW AVONTUUR