On the Spot op camping Buitenland

 Wil je relaxed op een vaste plek genieten? Dan is de formule “On the Spot” wat je zoekt: 

“Kleurijk genieten op een een bijzondere plek. Hip & Happening."

Jouw tijd is schaars. Wij zorgen er voor dat een retro caravan geheel voor je klaar staat. Hoe relaxed kun je het jezelf maken?  

ncamping Buiitenland met bar en zwembad Tralaluna camping Buitenland caravan huren Tralaluna camping Drenthe met biologisch restaurant Tralaluna

Dit vind je bij camping Buitenland:

  • een creatieve en 'hippe' camping waar bijzonderheden ontstaan
  • in het seizoen een vrolijke buitenbar en gevarieerde activiteiten, zoals yoga en genieten van een ijswaterbad, en altijd plek is voor spontane muziek
  • een zwembad om in te plonsen èn natuurzwemwater op loopafstand

We zetten graag een kampeerwagen voor je klaar op deze toffe plek.

“Haal & Breng Service”

Caravan On the Spot op camping Buitenland

Meer info

Camping BuitenLand TralalunaCamping Buitenland in Zandpol is inmiddels een begrip.  Hier vind je gasten die houden van buitenplezier, ontmoeten en het leven vieren. Levendig in het hoogseizoen, daarbuiten een perfecte retraite plek. Muziek en verleidelijk eten vindt je rond de Buitenbar. Plonsen kun je in het zwembad en zwemmeertje met strandje op loopafstand. In het hoogseizoen kun je kiezen uit verschillende workshops die je doen relaxen (yoga) of je je grenzen doen verleggen Zo kon je afgelopen jaar meedoen aan yoga, Wim Hof ijsbad, Ukele les of met een goede koffie aanschuiven bij een ontbijtconcert. 

Liever wat anders?

Liever iets meer natuur en/of een eethuisje op het terrein? Kies dan voor kamperen op natuurcamping de Voscheheugte. Mogelijk vanaf 1 nacht.

Liever even helemaal rust....geen kinderen om je heen? Kies dan voor kinderloze landschapscamping het Veentieshof. Mogelijk vanaf 1 week.

Liever op dichterbij een dorpje en boszwembad? Kies dan voor Landgoed Borkerheide. Mogelijk vanaf 2/3 dagen.