ON THE SPOT

Wil je relaxed op een vaste plek genieten? Dan is de formule “On the Spot” wat je zoekt: 

“Relaxed genieten op een een bijzondere plek. Luifeltje staat uit, koelkastje is koud."

Wij zorgen er voor dat de Casita on Wheels geheel voor je klaar staat. Hoe relaxed kun je het jezelf maken? Ideaal als je om wat voor reden het rijden liever aan je voorbij laat gaan maar wel graag wilt verblijven in zo’n sfeervol optrekje. 

“Gratis haal- en brengservice !”

We zetten de caravan kosteloos voor je klaar, wanneer je kiest voor natuurkampeerterrein de Voscheheugte in Mantinge. 

Wil je graag elders gestationeerd? Informeer naar de mogelijkheden en meerkosten. 

Mocht je met het openbaar vervoer reizen en we kunnen het organisatorisch voor elkaar krijgen om je ergens op te pikken, dan doen we dat graag.

Caravan On the Spot op natuurkampeerterrein de Voscheheugte

Informatie

Voscheheugte Tralaluna eethuisje Mnatingerzand theehuis 1Natuurkampeerterrein de Voscheheugte is idyllisch gelegen tegenover het prachtige Mantingerzand, centraal in Midden-Drenthe (Mantinge). Het terrein is ruim en uitgestrekt en heeft een bijzonder eethuisje. In wat ooit in de jaren ‘50 een kippenhok was, worden heerlijke (ook biologische en vegetarische) gerechten, mooie wijnen, speciale biertjes en whiskey geserveerd. Ook ontbijt en homemade taart kun je hier genieten, buiten op het terras of binnen bij het haardvuur.

Een ideale plek om met de hele familie (3 generaties) te vertoeven: met een combi van tent, caravan en trekkershut vindt ieder zijn comfort!