Casita on Wheels: Kampeerbusjes en Caravans

Alle Casita on Wheels zijn oldtimer kampeerbusjes en caravans uit de jaren ’60 of ’70. Geen één is hetzelfde maar allemaal zijn ze netjes gerestaureerd en hebben ze een Vintage Stijl: een mengeling van oud en nieuw, nostalgisch, retro of werelds hip! En ze zijn compleet ingericht, zodat je alleen wat persoonlijke spulletjes hoeft mee te nemen.

De Casita on Wheels kun je huren om mee op pad te gaan, al dan niet inclusief arrangement met kampeerterreinen of een extra dimensie. Ook kunnen we je huisje op wielen kant en klaar neerzetten op een kampeerterrein.

Goed om te weten:

Een weekje naar Zuid Frankrijk? Leuk, maar niet met onze Casita on Wheels. Niet omdat ze te gammel zijn om kilometers te maken. Maar het zijn wel echte oldtimers, gaan dus niet hard en verdienen het om het relaxed aan te doen. Bovendien komt alles ook beter tot zijn recht komt met gepaste pas. Rustig aan doen, af en toe stil staan, niet zoveel moeten… oftewel Slow Travel is ons devies. Daarbij laten we je graag een mooi stukje Noord Nederland ervaren: Drenthe en omliggende provincies.

Unieke kampeerbusjes

We hebben inmiddels 7 unieke kampeerbusje om uit te kiezen. Allen oldtimers, fijn opgeknapt en met een eigen look. Bekijk welk busje jou aanspreekt.

IMG 5788

Retro caravans op de camping

Geheel in stijl kamperen zonder gedoe? We zetten graag een retro caravan voor je neer op een mooi kampeerterrein in Drenthe. Bekijk hier de caravan mogelijkheden.

Sprite retro caravan Tralaluna

Hoeveel slaapplaatsen hebben de Casita on Wheels?

De kampeerbusjes zijn allen verschillend, zo ook het aantal zit- en slaapplaatsen.

Neef Herbert en de Tempo hebben een heerlijk vast matras. In de andere Casita on Wheels creëer je in een handomdraai je bed door de zithoek om te leggen. Extra comfort biedt daarop een fijn dekmatras. Dekbedden en kussens uitrollen en het bedje is gespreid.

De afmetingen van de bedden varieert. Neef Herbert is duidelijk koploper met zijn king size matras (2.10). 

Casita on Wheels Zitplaatsen Slaapplaatsen
Neef Herbert 3 voorin 2 (king size) 
Tante Toos 2 voorin met gordel, achterin 2 à 3 (achteruit/zijwaarts) 2 + 1
Ome Tinus 2 voorin met gordel, achterin 2 à 3 (zijwaarts)  2 + 1 (alkoof)
RodeRik 2 voorin met gordel, achterin 2 à 3 (zijwaarts) 2 + 1 (alkoof) (evt. 2)
Columbus 2 voorin, achterin 2 met gordel vooruit + 2 (achterwaarts) 2 + 2 (stapelbed)
Tempo 2 voorin met gordel, achterin treinzit (2 vooruit/2achteruit) 2 + 2 (kids) 
Tante Alouette 2 voorin, zijwaartse bank achterin
caravan Sprite bank 2 + 2 (kids)
caravan Ribbel 2 banken met tafel, 3e bank 2 + 2 (evt. op de grond nog een 5e plekje)