Retro camper huren bij Tralaluna

Retro camper huren | Vrijheid, blijheid, dat is wat een retro camper oproept. Al bij het zien van de oldtimer kampeerbusjes komt er een glimlach op je gezicht. De vrolijk opgeknapte busjes zijn een feest voor het oog en trekken ook onderweg de nodige bekijks. Vrijheid is het gevoel dat je kunt gaan en staan waar je wilt. Zo is het ook. Heb je zin in koffie dan hoef je niet oeverloos op zoek naar een restaurant wat open is. Je parkeert je busje op de eerste de beste landweg, eentje met een mooi uitzicht uiteraard, en zet in een handomdraai verse koffie. Klapstoeltje uit en relaxed geniet je op je priveterras.

retro camper huren nederland retro camper huren tralaluna columbus  retro camper huren drenthe toffe camper

Roadtrip door noord Nederland

Onze retro campers staan gereed in Mantinge, Midden in Drenthe. Van daaruit ga je op pad. Kies je voor een roadtrip, dan hebben wij de kampeerterreinen voor je geregeld. Ook beddengoed, kaarten en info voor onderweg zijn allemaal aan boord. In het persoonlijk reisboekje staan zelfs actuele tips vermeld. Bijvoorbeeld een streekproduktenmarkt, buitenfestival of gave kringloopwinkel. Je reist door Noord Nederland en ontdekt het veelzijdige Drenthe en soms ook stukjes van Groningen en Friesland.

5 redenen om een retro kampeerbus bij Tralaluna te huren:

  1. Iedere kampeerbus is uniek, dus gegarandeerd origineel!
  2. Tralaluna is kleinschalig, enthousiast en geeft je graag persoonlijke aandacht.
  3. Alles is geregeld: de inventaris is meer dan compleet en je hoeft dus echt alleen wat persoonlijke spullen in een weekendtas mee te nemen
  4. We regelen de leukste kampeerterreinen en tippen de mooiste plekjes, uitjes en adresjes. Je hoeft dus geen vakantie te nemen om je vakantie voor te bereiden.
  5. Voorgaande gasten zijn stuk voor stuk laaiend enthousiast. Leer hier een aantal reviews.

Ook enthousiast en klaar om jouw retro camper te ontmoeten?