Friends & samenwerking

Hier worden wij blij van. Ondernemers met passie, die het genieten als levensdoel kiezen en die het kamperen en de rest van de dagen in het jaar weten op te vrolijken. Graag laten we ons door hun inspireren en werken wij met hen samen, to ceate more Tralala!

bijzonder plekje 2 Marleen foto      Bijzonder Plekje, is een succesvol initiatief van Marleen Brekelmans. Niet zomaar een verzameling adresjes maar een bron vol inspiratie voor een dagje uit, nachtje van huis of volledige vakantie. 

 

Bijzondere campinglogo Lotte Jongepier 150x150

Bijzondere Camping, een brusje van Bijzonder Plekje en inmiddels in handen van Lotte Jongepier, wijst je de weg naar de leukere camping. Eentje die zich onderscheidt. Sfeervol, veelal kleinschalig, altijd gastvrij.

  pagina Friends Caravanity logo femke en Judith

Caravanity opgericht door Femke Creemers is inmiddels een begrip. Een online magazine boordevol tips en verslagen over het restylen van (vooral oudere) caravans. Ook in de (inmiddels 3) boeken kun je veel inspiratie op doen. In de webshop ook producten van het eigen Caravanity label. Inmiddels vol overgave gerund door Judith Miedema die de ene na de andere caravan voorziet van een frisse eigentijds jasje.

pagina Friends Ilovekamperen logo Karin van I love kamperen

I Love Kamperen is een blog van Karin Horstman met kampeertips, campings en inspiratie. Karin pleit voor kleurrijk kamperen en haar missie is de lezer zin te geven om te kamperen. Laat Karin haar pen maar rollen!


Janine foto Logo KEK fc 

Kek Kamperen is het speelterrein van Janine Steenhuizen. Ook zij vind dat het wel wat gezelliger kan op de campings. Vol overtuiging runde zij daarom een webshop vol vrolijke kampeeraccessoires, met hippe merken en ook een eigen collectie. Inmiddels uitgegroeid tot een platform met allerlei toffe tips en ideeën om het buitenleven wat kekker te maken! 

Anuschka foto  Pagina Friends Hipaholic logo

Hipaholic is de creatie van Anuschka Odau, een ster in styling, fotografie en DIY. Ze houdt van planten, vintage en interieur, blogt, geeft inspirerende workshops en maakt de wereld een kleurrijker en vrolijker.

natuurkampeerterrein

Natuurkampeerterreinen van Stichting de Koepel zijn stuk voor stuk pareltjes, kleine campings waar natuur en rust hoog in het vaandel staan. Alle kampeerterreinen en adrestips op ons lijstje zijn bijzonder in hun soort. Om de plek, de vormgeving, de sfeer en bovenal door het persoonlijke accent wat de eigenaren of beheerders er aan weten te geven. Met iedere eigenaar of beheerder hebben we graag persoonlijk contact. Om te genieten van hun bezigheden en ook geïnspireerd te raken door hun levenswijze. In het blog delen we onze ervaringen hierin.

 

Judith foto  Triffid logo groter

Triffid is de naam van het VW busje van Judith van Runsink, die als missie heeft anderen te helpen en inspireren hun dromen te léven. Samen met haar onderzoek je je dromen en kom je tot een stappenplan. Onderweg in Triffid, het VW busje van Judith, in een hangmat, wandelend en stilstaand in de natuur.

Voscheheugte

De Voscheheugte het natuurkampeerterrein en eethuisje in Mantinge waar we graag een Casita on Wheels stationeren. Met de hardwerkende Ruben & Chantal ervaren we chemische humor en komen we geregeld op briljante ingevingen.

 

 

images Camping Buitenland, onder dagelijkse leiding van Wessel en Esther, is een plek zoals wij er graag meer van zien. Een kleurrijke, eigenzinnige camping waar zelfbouwers unieke ontwerpen zelf hebben gebouwd en ingericht.  

 

 

 

Linkpartners

Bijzonder overnachten  Camping Buitenplaats Drenthe Hotel Drenthe Midden in Drenthe Beeldenkabinet Camping de Stal Drijber Groepsaccommodatie Orvelter Hof Lunchcafé De Schenkerij Orvelte Restaurant de Ar Westerbork De lekkerste attractie van Orvelte Fietsverhuur Schreur Hooghalen MetJos De Woningwijzers
Vakantiehuisjes Drenthe Paardenvakantie Reclamebureau Drenthe Webdesign Drenthe Project Stimuleren We Support Camping Klein Zwitserland Camping Zonneveld de leukste boerencamping! B&B Veerkant en Vruistuk; Laat u overrompelen door het weidse uitzicht en de stilte De leukste Alpaca boerderij van Drenthe! B&B in’t Groen, genieten in de natuur Thoes in’t Groen, verzorgd wonen in de natuur Hotel Restaurant Ter Linde Speelgoed en warenhuis Tigelaar
Vakantiehuisjesdrenthe Onvergetelijk avonturieren met oltimer kampeerbusjes, roadtrips retro caravans en Tiny Houses. Charme Camping Vorrelveen Camping De Bosrand Spier Kleinschalige familiecamping Drenthe The Nature Game, Magische tabletgame in de natuur Joytime Klimpark en Outdoor Belevingspark Grolloo
Groepsaccommodatie / B&B Hubertushoeve Groepsaccommodatie De Borckerhof in Drenthe Zoo Bizar Uniek kamperen in Drenthe bij camping Tikvah Camping Zonnekamp Sonneclaer Magisch Drenthe Puur Pannenkoek Short Stay Midden-Drenthe Van der Meulen Administraties Bungalowpark Het Hart van Drenthe
Camping De Berghoeve Drentse Fiets4Daagse