Friends & samenwerking

Hier worden wij blij van. Ondernemers met passie, die het genieten als levensdoel kiezen en die het kamperen en de rest van de dagen in het jaar weten op te vrolijken. Graag laten we ons door hun inspireren en werken wij met hen samen, to ceate more Tralala!

Marleen foto      Bijzondere campinglogo 

Bijzondere Camping, een brusje van Bijzonder Plekje, succesvol initiatief van Marleen Brekelmans, wijst je de weg naar de leukere camping. Eentje die zich onderscheidt. Sfeervol, veelal kleinschalig, altijd gastvrij.

Femke foto  pagina Friends Caravanity logo

Caravanity van Femke Creemers is inmiddels een begrip. Een online magazine boordevol tips en verslagen over het restylen van (vooral oudere) caravans. Ook in de (inmiddels 3) boeken kun je veel inspiratie op doen. In de webshop ook producten van het eigen Caravanity label.

ilovekamperenpagina Friends Ilovekamperen logo

I Love Kamperen is een blog van Karin Horstman met kampeertips, campings en inspiratie. Karin pleit voor kleurrijk kamperen en haar missie is de lezer zin te geven om te kamperen. Laat Karin haar pen maar rollen!


Janine foto Logo KEK fc 

Kek Kamperen is het speelterrein van Janine Steenhuizen. Ook zij vind dat het wel wat gezelliger kan op de campings. Vol overtuiging runt zij daarom een webshop vol vrolijke kampeeraccessoires, met hippe merken en inmiddels ook een eigen collectie.

Anuschka foto  Pagina Friends Hipaholic logo

Hipaholic is de creatie van Anuschka Odau, een ster in styling, fotografie en DIY. Ze houdt van planten, vintage en interieur, blogt, geeft inspirerende workshops en maakt de wereld een kleurrijker en vrolijker.

natuurkampeerterrein

Natuurkampeerterreinen van Stichting de Koepel zijn stuk voor stuk pareltjes, kleine campings waar natuur en rust hoog in het vaandel staan. Alle kampeerterreinen en adrestips op ons lijstje zijn bijzonder in hun soort. Om de plek, de vormgeving, de sfeer en bovenal door het persoonlijke accent wat de eigenaren of beheerders er aan weten te geven. Met iedere eigenaar of beheerder hebben we graag persoonlijk contact. Om te genieten van hun bezigheden en ook geïnspireerd te raken door hun levenswijze. In het blog delen we onze ervaringen hierin.

 

Judith foto  Triffid logo groter

Triffid is de naam van het VW busje van Judith van Runsink, die als missie heeft anderen te helpen en inspireren hun dromen te léven. Samen met haar onderzoek je je dromen en kom je tot een stappenplan. Onderweg in Triffid, het VW busje van Judith, in een hangmat, wandelend en stilstaand in de natuur.

Voscheheugte

De Voscheheugte het natuurkampeerterrein en eethuisje in Mantinge waar we graag een Casita on Wheels stationeren. Met de hardwerkende Ruben & Chantal ervaren we chemische humor en komen we geregeld op briljante ingevingen.