BIJZONDER GEBRUIK - FOTOSHOOT PROMOBUS

“Een speciaal busje voor een speciale gelegenheid”

Dat de Casita on Wheels zich goed lenen voor een bijzondere vakantie met elkaar of het gezin, dat is wel logisch. Gaandeweg blijken ze ook met succes ingezet voor wat we noemen ‘Bijzonder Gebruik’: een fotoshoot, promotie, verkoop van het een of ander en mobiele coachingsplek. Zo schitterden bijvoorbeeld:

- Tante Toos trok de nodige aandacht voor Novib op Ecotown. Ook haalde ze sier en pronkte ze met mooie spulletjes tijdens de Convoi de Fete.

- Neef Herbert stond stoer op een barber event en kreeg heel wat kliks op de fotoshoot van Jamie Magazine en Shot of Joy.

- De J7 bleek geweldig veel spulletjes te kunnen herbergen en fungeerde als publiekstrekker op de franse le Bric-à-brac in het Lingebos.

- Ome Tinus werd ingezet door een woningcooperatie om op een ludieke manier contact te maken met bewoners. Ook mocht hij een paar dagen de blits maken in Frankrijk voor een fotoshoot voor A.S. Adventure (het Belgische zusje van Bever zwerfsport).

- De Columbus werd gekozen als promotiebus voor de NOM en deed dienst als mobiele coachingsplek door Gerry Schultinga.

Heb je een leuke gelegenheid en overweeg je het gebruik van een van onze busjes (of caravans)? Overleg met ons over een goede match en wie weet steel je samen de show!

Bekijk de foto's