Bijzondere overnachtingsplekken

Een toffe kampeerbus, retro caravan of sfeervol Tiny House op zichzelf is natuurlijk al leuk, maar een mooi overnachtingsplekje maakt het geheel natuurlijk helemaal af. Naast dat we originele slaapwagens maken, hebben we dus ook zeker ook oog voor de bijzondere plekjes waar ze kunnen staan.  

Toffe kampeerterreinen voor de busjes

Het vinden van een aardig kampeerterrein kost vaak meer tijd dan je lief is. Daarom hebben we wat voorwerk voor je gedaan en zo zijn we gekomen dat een overzicht van kampeerterreinen die wij aanbevelen. Het overgrote deel van de Tralaluna selectie voldoet aan de criteria: kleinschalig, groen, sfeervol, gemoedelijk en gedreven vanuit persoonlijke passie. Passend bij de Casita on Wheels en de gasten die er mee op pad gaan. De kampeerterreinen liggen voornamelijk in Drenthe, Friesland en Groningen.

Huur je een kampeerbus bij ons, dan kun je kiezen voor een roadtrip waarbij de kampeerterreinen zijn inbegrepen. Ook kun je kiezen voor de doe-het-zelf variant: de Roadtrip TipKit. Je krijgt dan onze tips toegestuurd, waarbij een aantal van onze campingcollega's een extraatje hebben toegevoegd. Bij vertrek krijg je daarbij ook van ons de informatie/natuurkrantjes mee en actuele (agenda)tips. 

View the embedded image gallery online at:
https://www.tralaluna.nl/kampeerterreinen#sigProId7ec1204736

Veel van de kampeerterreinen zijn bijzondere campings en natuurkampeerterreinen van Stichting de Groene Koepel. Sommige daarvan in handen van particulieren, sommigen vallen onder Staatsbosbeheer. Vriendelijk voor de gasten, vriendelijk voor de natuur.

SLOW TRAVEL door Noord Nederland

Uiteraard kun je ook lekker zelf je campings regelen, waarbij het goed is even met ons af te stemmen waar je (ongeveer) heen wilt toeren. Een weekje naar Zuid Frankrijk? Leuk, maar niet met onze busjes. Niet omdat ze te gammel zijn om kilometers te maken. Maar het zijn wel echte oldtimers, gaan dus niet hard en verdienen het om het relaxed aan te doen. Bovendien komt alles ook beter tot zijn recht komt met gepaste pas. Rustig aan doen, af en toe stil staan, niet zoveel moeten… oftewel Slow Travel is ons devies. Daarbij laten we je graag een mooi stukje Noord Nederland ervaren.

View the embedded image gallery online at:
https://www.tralaluna.nl/kampeerterreinen#sigProIdbe64ef524a