De wie en why's van Tralaluna

Over ons

“Tralaluna staat voor een gevoel wat bij een geslaagde vakantie en fijn leven hoort. Blij, vrij en genietend. Daar dragen wij graag aan bij.”
Martin & Manilde

tralaluna casita on wheels10Wij, Martin en Manilde, van Tralaluna, zijn inmiddels belandt in de categorie 40-50, maar nog altijd jong van geest en graag in actie. Sowieso met onze 3 jongens Ties, Gilles en Kobus, maar graag ook met klusjes en nieuwe ideeën.

Tralaluna is een vervolg op Casita Luna, ons 1e gezamenlijke project gestart in 2007. Niet alleen het opzetten dit vintage gastenverblijf maar ook het runnen ervan bracht verrassend veel leuks en prikkelde het brein tot het maken van uitbreidingsplannen.

De Casita on Wheels zijn er gekomen door een leuke en vruchtbare onderlinge chemie. Enerzijds Martin´s voorliefde voor leuke bakkies´, zijn optimistische kijk op wat allemaal kan en niet in de laatste plaats zijn (technische) handigheid. Anderzijds de neiging van mij, Manilde, om spulletjes te scoren, mijn creatieve ingevingen en plaatjes zien. In reactie op elkaar en daarbij gevoegd onze ideeën over de kunst van ‘leuk leven en (vakantie)vieren’, ontstond menig idee en uiteindelijk concreet: de Casita on Wheels. Een mobiele variant van Casita Luna. Ook sfeervol, vintage, origineel en aandacht voor wat extra’s. Ontzettend leuk om te creëren. Ook erg leuk om te delen middels verhuur. En zo werd de onderneming Tralaluna geboren (2011).

Met de totale inrichting (van gevulde koffiebus tot een spelletje pimpampet) en de roadtrips erbij blijkt Tralaluna niet simpelweg een busje of caravan maar een hele belevenis aan de man te brengen! Nu begin 2017 zijn 4 kampeerbusjes en 3 caravans gereed om op pad te gaan. En is Tralaluna uitgebreid met een shop en blog. Achter de schermen staat nog e.a. op wielen op de dam voor een plannetje de campagne en broeden Martin en Manilde vrolijk door op weer iets nieuws.

Meer weten over onze Why? Lees hierover in het tweede tabje.