ALL-IN AVONTUURLIJKE ROADTRIP

Jouw tijd is schaars en kostbaar en we gunnen je een relaxte vakantie of weekendje weg. Met alle liefde, aandacht en plezier regelen we je dan ook meer dan een goed uitgeruste kampeerbus. Zoals de kampeerterreinen, een mobiele VVV aan boord en persoonlijke tips voor pitstops. Je volgt geen vaste route en je hoeft je niet aan een tijdschema te houden. Dus gemak èn de vrijheid om in je eigen tempo jouw weg te volgen. Zo kun jij al je tijd gebruiken om te genieten.

KAMPEERVAKANTIE IN DRENTHE, FRIESLAND EN GRONINGEN

Een duik in een idyllisch zwemmeertje, rondstruinen in een kunsttuin, staren vanuit een uitkijktoren, de lekkerste streekprodukten proeven, overnachten op bijzondere campings, het is maar een greep uit de wisselende ingrediënten in een roadtrip.

VERRASSINGSREIS   

Kun je loslaten en hou je van een verrassing? Kies je kampeerbus en wanneer je wilt vertrekken en de rest ontdek je wanneer je de sleutel krijgt…

Slow travel,
op je gemak,
onbekende plekjes en
bijzondere campings
ontdekken.
verrassing

Verrassingsreis

Bestemming onbekend... Laat je verrassen met de unieke verrassingsreis van Tralaluna.

Meer weten?

terreinnen

Kampeerterreinen

Het vinden van een aardig kampeerterrein kost vaak meer tijd dan je lief is. Daarom hebben we wat voorwerk voor je gedaan.

Meer weten?

fans aan woord

Fans aan het woord

Wie kan beter vertelen hoe leuk onze vakantiemogelijkheden zijn dan onze fans. Wij laten dan ook graag onze fans aan het woord.

Meer weten?

4

Kadobon

Wil je een ander een Tralaluna trip kado doen? Leuk idee...

Meer weten?