Waar we heen gaan is een verassing

Dan nog maar een bakkie doen...

daar gaat er nog eentje!

weer vrijheid voelen

Slow travel

Sla dan het bospad in...

Hoe laat leven we eigenlijk?

Tijd om schaapjes te tellen

ALL-IN AVONTUURLIJKE ROADTRIP

Jouw tijd is schaars en kostbaar en we gunnen je een relaxte vakantie of weekendje weg. Met alle liefde, aandacht en plezier regelen we je dan ook meer dan een goed uitgeruste kampeerbus. Zoals de kampeerterreinen, een mobiele VVV aan boord en persoonlijke tips voor pitstops. Je volgt geen vaste route en je hoeft je niet aan een tijdschema te houden. Dus gemak èn de vrijheid om in je eigen tempo jouw weg te volgen. Zo kun jij al je tijd gebruiken om te genieten.

KAMPEERVAKANTIE IN DRENTHE, FRIESLAND EN GRONINGEN

Een duik in een idyllisch zwemmeertje, rondstruinen in een kunsttuin, staren vanuit een uitkijktoren, de lekkerste streekprodukten proeven, overnachten op bijzondere campings, het is maar een greep uit de wisselende ingrediënten in een roadtrip.

VERRASSINGSREIS   

Kun je loslaten en hou je van een verrassing? Kies je kampeerbus en wanneer je wilt vertrekken en de rest ontdek je wanneer je de sleutel krijgt…

Leader

verrassing

Kampeerterreinen

Het vinden van een aardig kampeerterrein kost vaak meer tijd dan je lief is. Daarom hebben we wat voorwerk voor je gedaan.

Bekijk de mogelijkheden

webshop

Agenda tips

Er zijn bijzonder veel leuke evenementen en activiteiten in Drenthe en omstreken. Van kleine buitentheater festivals, openlucht theater tot culinaire markten.

Bekijk de tips

fans aan woord

Fans aan het woord

Wie kan beter vertelen hoe leuk onze vakantiemogelijkheden zijn dan onze fans. Wij laten dan ook graag onze fans aan het woord.

Meer weten?

4

Kadobon

Wil je een ander een Tralaluna trip kado doen? Leuk idee...

Bestel kadobon

X

Zoek je vakantie

CHECK IN VOOR JOUW AVONTUUR