Ultiem genieten met een High Tea in Drenthe

Wij hebben voor jou een aantal speciale theehuis adresjes geselecteerd. Adresjes met 3 duimen: voor de locatie, het lekkers en de vriendelijk ontvangst.

Wij regelen dat er een fijn tafeltje op jullie wacht waar jullie genieten van een heerlijke Happy of High Tea.

Dagje uit en toeren naar een theeschenkerij 

Als je wilt kun je er je hele dag mee vullen. De bus krijg je namelijk de hele dag mee en ook wat betreft de high tea krijg je alle tijd. Vooraf en naderhand kun je een leuk stukje toeren en er is ook nog tijd over voor een fijne wandeling of het bezoeken van een bezienswaardigheid. Bij deze trip is inbegrepen:

  • Een roadtrip met een tof oldtimer busje
  • Een tiptas vol routekaarten, informatie over de omgeving, points of interest en wandel/fietskaarten.
  • Een heerlijke High Tea op een mooie locatie

Alles is voor je geregeld. Jij hebt alle tijd over om te genieten en krijgt alle vrijheid om zelf je tempo en weg te bepalen. 

Wil je graag privé geneten van een Tea Moment? Kies dan voor een Picknicktrip. Met je eigen rijk gevulde picknickmand strijk je samen neer op een bijzonder plekje.

 

Theeschenkerij in Drenthe

We hebben een tiplijst met  leuke theehuizen in Drenthe. Van een luxe engels theehuis tot een knus winkeltje waar je tussen de kadootjes geniet van een happy tea. Voor ieder budget wat passends.  Overleg je wensen met ons en we doen een voorstel. 

High Tea Cadeaubon 

cadeaubon 1Leuk om te geven, leuk om te krijgen. Zeker weten dat je een origineel cadeau geeft, een roadtrip met een high tea! Wie wil dit nu net? Je kunt een cadeaubon, met of zonder datum, laten personaliseren door ons. 

Boek deze roadtrip belevenis 

We maken de tarieven graag zo duidelijk mogelijk. De prijzen voor de verschillende bussen is gelijk. Je kunt de bus ophalen om 10.00 uur en inleveren mag einde van de dag. 

N.B.!! Zeker in het hoogseizoen kan niet altijd vooruit een daytrip geboekt worden. Online boeken kan daarom niet! Stuur je verzoek in middels het contactformulier

KampeerbusDaytrip Happy of High Tea 
2 personen

€160

€25 schoonmakkosten.

afhankelijk van de keuze*
extra personen  v.a. €20  

*afhankelijk van je wensen en budget doen wij een voorstel op maat

High Tea met overnachting

Het zal zo maar te kort kunnen zijn, een dagje op pad. Wil je graag een overnachting erbij, op een kampeerterrein of in een B&B? Uiteraard is uitbreiding van de dag mogelijk!