Waar we heen gaan is een verassing

Dan nog maar een bakkie doen...

daar gaat er nog eentje!

weer vrijheid voelen

Slow travel

Sla dan het bospad in...

Hoe laat leven we eigenlijk?

Tijd om schaapjes te tellen

Meerdaagse Roadtrips 

Heerlijk het veel beschreven camperlife nu eens zelf gaan ervaren. Relaxed op pad, zelf weten na welke bocht je stopt voor een vers bakje koffie of benen languit in het gras. Dat is wat vakantie met je eigen huisje op wielen zo speciaal maakt.

Lokaal reizen

We laten je graag mooi Drenthe ontdekken, (natuur)gebieden waar veel van onze gasten blij verrast door raken. Grootser en veelzijdiger dan gedacht. Wil je de smaak goed proeven, gun jezelf dan vooral een paar daagjes extra. Een leuke combi valt dan ook te maken met onze ontdekte pareltjes in Groningen en Friesland

Doe-het-zelf of verzorgde Roadtrip?

Natuurlijk wil je tijdens je vakantie de vrijheid om zelf te bepalen hoe je dag er uit ziet en welke afslagen je neemt. We voorzien dan ook niet in een vaste route en tijdschema. Wel delen we graag persoonlijke tips van onszelf en voorgaande gasten en wijzen we je bijzondere plekjes. En als je wilt, leggen we ook alvast de kampeerplekken voor je vast!

>> Met de Tip-Kit krijg je van ons een overzicht van de leukste bijzondere campings en pitstops, waarmee je je zelf verder wel redt.

>>Kies je voor een Roadtrip, dan gaan wij ook de speciale kampeerplekken voor je regelen, maken we een persoonlijke actueel reisboekje en vullen we je VVV-tas.

Check hier de afslagen die je kunt kiezen:

 

Tralaluna Campings

Mooie (natuur) kampeerterreinen in Drenthe, Groningen of Friesland. Campings waar je van harte welkom bent en iets speciaals kunt ervaren. Op de ene plek is dat echte rust, op de andere plek ook wat reuring. Sowieso altijd natuur, sfeervol en geen poespas zoals aangeklede menskonijnen die je kinderen ophalen voor een dag vullend programma.

Het speuren naar plekjes en ze zelf bezoeken, is een leuk onderdeel van onze onderneming. Het persoonlijke contact maakt advies geven een stuk makkelijker en zeker leuk is ook dat Tralaluna gasten een enthousiast welkom ervaren op de verschillende campings.

Roadtrip Bijzondere Campings

Roadtrip met een kampeerbusje is slow travel. Door de relaxte manier van reizen kun je de provincie echt ervaren. Er is zoveel te ontdekken in Drenthe. Als je een paar dagen komt, heb je als ontdekkingsgebied aan deze provincie meer dan genoeg. Menigeen komt terug met de conclusie dat de tijd tekort schoot en er nog veel redenen zijn om terug te keren. Ga je langer op pad, dan is een deel van Friesland of Groningen ontdekken ook zeker leuk.

Je kunt zelf bepalen waar je wilt verblijven, je hebt wellicht al adresjes voor ogen of geregeld. Helemaal prima! We willen je ook op weg helpen met onze roadtrips. Dan zorgen wij voor de reservering van de campings én voor alle informatie over leuke stops onderweg, zodat je zorgeloos kunt genieten. We kunnen een overzicht van campings en voorstel toesturen of je maakt het extra avontuurlijk met een verrassingsroadtrip. Kiezen of loslaten, net wat jij wilt.

Bijzondere Plekjes ontdekken  

Met trots laten we je kennismaken met lokale parels. We geven gasten graag persoonlijke tips, gericht op het reisgezelschap en interesses. Wat begon met een kladje, werd een a4-tje en is inmiddels een klein werkstukje geworden wat we op maat nu maken en als persoonlijk reisgidsje bundelen. Ingrediënten die wij daar graag inzetten zijn bijvoorbeeld speelbossen, natuurzwemwater, informatiepunten, lekkere adresjes, streekprodukten, lokale mooimakers en uiteraard de natuurparels. Zijn er specifieke wensen, zoals viswater, paardrijden, mountainbiken, dan nemen we die ook op in het overzicht. Ook een actuele tipagenda, met bijvoorbeeld vintage- of biologische markten, houden we voor je bij.

Kies een combi

Er wordt geregeld voor een combi-vakantie gekozen. Ook daarin denken we graag mee. Bijvoorbeeld eerst een paar dagen landen, rust vinden bij het kampvuur en uitslapen in een van de retro caravans, dan fris uitgerust 2 weken de noordelijke provincies verkennen en afsluiten (want je wilt nog niet naar huis) in een van de Tiny Houses.