Waar we heen gaan is een verassing

Dan nog maar een bakkie doen...

daar gaat er nog eentje!

weer vrijheid voelen

Slow travel

Sla dan het bospad in...

Hoe laat leven we eigenlijk?

Tijd om schaapjes te tellen

Meerdaagse Roadtrips 

Heerlijk het veel beschreven camperlife nu eens zelf gaan ervaren. Relaxed op pad, zelf weten na welke bocht je stopt voor een vers bakje koffie of benen languit in het gras. Dat is wat vakantie met je eigen huisje op wielen zo speciaal maakt.

Lokaal reizen

We laten je graag mooi Drenthe ontdekken, (natuur)gebieden waar veel van onze gasten blij verrast door raken. Grootser en veelzijdiger dan gedacht. Wil je de smaak goed proeven, gun jezelf dan vooral een paar daagjes extra. Een leuke combi valt dan ook te maken met onze ontdekte pareltjes in Groningen en Friesland

Doe-het-zelf of verzorgde Roadtrip?

Natuurlijk wil je tijdens je vakantie de vrijheid om zelf te bepalen hoe je dag er uit ziet en welke afslagen je neemt. We voorzien dan ook niet in een vaste route en tijdschema. Wel delen we graag persoonlijke tips van onszelf en voorgaande gasten en wijzen we je bijzondere plekjes. En als je wilt, leggen we ook alvast de kampeerplekken voor je vast!

>> Met de Tip-Kit krijg je van ons een overzicht van de leukste bijzondere campings en pitstops, waarmee je je zelf verder wel redt.

>>Kies je voor een Roadtrip, dan gaan wij ook de speciale kampeerplekken voor je regelen, maken we een persoonlijke actueel reisboekje en vullen we je VVV-tas.

Check hier de afslagen die je kunt kiezen:

 

X

Zoek je vakantie

CHECK IN VOOR JOUW AVONTUUR