NATUURKAMPEER ROADTRIP

Met een gaaf kampeerbusje op je gemak op pad, slow travel, en overnachten op mooie natuurkampeerterreinen van de Groene Koepel (Stichting Natuurkampeerterreinen).

 Natuurkampeerterreinen 01 Pri logo po RGB  logeren bij de boswachter

Ontdek de diversiteit aan prachtige natuurgebieden in Drenthe, Groningen en /of Friesland, zoals Nationaal park Dwingelerveld en Nationaal park Drents Friese Wold. Proef ook letterlijk de provincies, de pure en gezonde streekprodukten, en ontdek cultuurhistorische schatten en bijzondere plekken met een verhaal.

"Natuurlijk genieten !"

Wat krijg je bij deze Roadtrip?

  • Een compleet ingericht kampeerbusje, met inventaris, luifel en setje om buiten te zitten.
  • Overnachtingen op prachtige natuurkampeerterreinen in Drenthe, Groningen en/of Friesland, waarbij je je voorkeuren kunt aangeven of het lekker los mag laten en je laten verrassen.
  • Een tas vol routekaarten, informatie over de omgeving, points of interest en wandel/fietskaarten. Maar ook een flora- en faunagids, een Pluk Wilde Planten handleiding en divers leesvoer over de (lokale) natuur en cultuur(historie).
  • AgendaTips: van een biologische markt, expositie, openluchtvoorstelling tot natuurexcursies met bijvoorbeeld een boswachter of lokale gids.
  • Gratis het Groene Boekje, met natuurkampeerkaart 2018. Na afloop mag hij mee naar huis mag en kun je hem de rest van het jaar gebruiken!
  • Extra, een natuur kadootje! 

Brusje opgiet koffie Alles is voor je geregeld. Jij hebt alle tijd over om te genieten en krijgt alle vrijheid om zelf je tempo en weg te bepalen. De ervaring leert dat een week op pad en om de dag verkassen een aanrader is. Zo heb je variatie in waar je verblijft èn voldoende tijd om er op uit te trekken, wandelend of op de fiets, of lekker te relaxen in de natuur.

Wat kost het?

familieweekend Tralaluna casita on wheels

Gebruik het zoek & boek boven aan deze pagina om de beschikbaarheid en de prijzen te bekijken.

Wordt het de Columbus, Ome Tinus, RodeRik, Tante Toos of Neef Herbert? Maak kennis met onze bussen om je keuze te maken.