Je houdt ervan op te neuzen tussen spullen met een verhaal en de kick van het vinden van iets gaafs?

Wij hebben voor jou een aantal speciale vintage adresjes geselecteerd. Adresjes waar je voor soms bijzonder weinig nog bijzondere items op de kop kunt tikken. En ook eenmalige snuffelhoekjes, een schuurverkoop of brocante markt, zetten we voor je op de kaart.

Je maakt een reis door het verleden en sprokkelt je eigen souvenirs bij elkaar.

Deel de hobby van Tralaluna en wie weet waar jij je wagen mee vol laad…

Wat krijg je bij deze Roadtrip?

  • Een compleet ingericht kampeerbusje, met inventaris, luifel, setje om buiten te zitten èn imperial.
  • Overnachtingen op prachtige (natuur)kampeerterreinen in Drenthe, Groningen en/of Friesland, waarbij je je voorkeuren kunt aangeven of het lekker los mag laten en je laten verrassen.
  • Een tas vol routekaarten, informatie over de omgeving, points of interest en wandel/fietskaarten.
  • Een persoonlijk samengesteld Vintage boekje met speciale adresjes, brocante winkeltjes, schuurverkoop, marktjes, kringloopwinkels, antiekverkoop en zo meer.
  • Neuzen maakt ook dorstig en hongerig. Daarom krijg je ruilbonnen die je kunt verzilveren tot een heerlijk hapje, drankje en wat lekkers.

Èn mocht je zoveel leuks tegenkomen, dat meenemen een puzzel wordt? Dan puzzelen wij graag met je mee en verzinnen vast samen wel hoe de klus te klaren.

Alles is voor je geregeld. Jij hebt alle tijd over om te genieten en krijgt alle vrijheid om zelf je tempo en weg te bepalen. De ervaring leert dat een week op pad en om de dag verkassen een aanrader is. Zo heb je variatie in waar je verblijft èn voldoende tijd om er op uit te trekken, wandelend of op de fiets, of lekker te relaxen in de natuur.

Wat kost het?

familieweekend Tralaluna casita on wheelsGebruik het zoek & boek boven aan deze pagina om de beschikbaarheid en de prijzen te bekijken.

Wordt het de Columbus, Ome Tinus, RodeRik, Tante Toos of Neef Herbert? Maak kennis met onze bussen om je keuze te maken.

Klik hier voor meer uitgebreide info over huren en voorwaarden.