Tiny Houses 

Bijzondere huisjes

De Tralaluna Tiny Houses on wheels zijn niet zomaar een paar recreatiehuisjes. Achter het geheel en de details hangt veel verhaal. Van klein naar groter, een aantal daarvan hier geschetst.Hergebruik is wat we mooi en belangrijk vinden. Er is al zoveel. Beter voor de wereld als we spullen die afgedankt zijn een nieuw leven geven. En waardevol ook voor onszelf. Het helpt super om te komen tot een creatief ontwerp en accent. We zijn niet zo van het vantevoren tot in detail uittekenen van hoe het worden moet. Hebben we ramen of deuren die we willen gebruiken, dan bepalen zij wel hoe het muurwerk eromheen eruit komt te zien. Ook laten we graag ruimte over om tijdens het proces van bouwen nog wat in te vullen. De leukere ideeën komen vaak dan en spontane spullen die op ons afkomen en ingevingen van onszelf of anderen laten we graag toe. Helemaal leuk als dat dan leidt tot een Eureka moment. Een de andere momenten, waarop het even niet bij elkaar lijkt te komen, die nemen we daarvoor op de koop toe. Komt tijd, komt raadt en ook de missing link verschijnt altijd weer in een verrassende gedaante.

Dus, alle Tiny Houses zijn ècht uniek.

Bijzondere plekjes

De Tiny Houses en hun plek maken het geheel. We selecteren dan ook bijzondere plekjes waar ze staan voor een bepaalde periode. Met fijn gastheerschap ter plaatse, stuk voor stuk gouden combi's. Tiny Tralaluna en de Turelaar staan op een natuurkampeerterrein, de BosBes op een kleurijke gezinscamping en het Pioniershuisje geheel op zich zelf aan de rand van de Fruithof boomgaarden. 

groepen

PIONIERSHUIS

Tiny House 1 à 2 personen, alleen gelegen bij boomgaard in Frederiksoord.  Lees meer
groepen

TINY TRALALUNA

Tiny House 1 - 3 à 4 personen op natuurkampeerterrein Mantinge. Lees meer
groepen

Turelaar

Tiny House 1 - 3 à 4 personen op natuurkampeerterrein Mantinge. Lees meer
groepen

Keetje

Sheperdshut 1 à 2 personen op natuurkampeerterrein Mantinge. Lees meer
groepen

BosBes

Tiny House 1 - 4 à 5 personen op natuurkampeerterrein Mantinge.  Lees meer
groepen

Keetje Krekel

Sheperdshut 1 à 2 personen in Winterswijk. Lees meer
groepen

Hubus

Tiny House 1 à 2 personen op boscamping in Gieten. Combi mogelijk met Neef Herbert (2 personen). Lees meer
groepen

Wodan en Kornuitenhuisje

Een Dodge brandweerwagen getransformeerd naar een stoere kampeerwagen. Slaapplek voor 2 en met het Kornuitenhuisje erbij +3 Dit kampement is deze zomer te vinden op camping Fraai, randje Drenthe over in Friesland. lees meer
groepen

Meppen

Backyard Tiny House voor 2 personen aan de rand van pittoresk dorpje en natuurgebied.