• Tiny Houses on Wheels
  • Tiny Houses on Wheels hergebruik
  • Tiny Houses on Wheels korenveld
  • Tiny Houses on Wheels voscheheugte uitzicht
  • Tiny Houses on Wheels voscheheugte sfeervol overnachten
  • Tiny Houses on Wheels Tiny living

under construction 2408062 640

 

Tralaluna Tiny House on Wheels  

Een Tralaluna Tiny House: een klein huisje, een eigenzinnige, originele creatie. Creativiteit, vondsten en upcycling kleuren het design en maken ieder exemplaar uniek en met een verhaal. Gemaakt op Drentse bodem, met inzet van bij voorkeur lokale krachten, vakmanschap en materialen. Daarnaast streven we ernaar duurzaam te  ondernemen. 

In september 2018 zijn we begonnen met de bouw van Tralaluna's 1e Tiny Houses on Wheels. De eerste uit een reeks unieke Casita on Wheels, de naam die wij er aan geven. Ook het verhuurconcept krijgt steeds meer vorm. Nog even geduld, dan kun jij straks origineel overnachten op een bijzondere locatie. Meer info over de inhoud van het project lees je onder 'ons project'.  

Tiny House on Wheels I: van ontwerp naar frame

We kozen voor een metalen frame waarbij we ons inspireren door onze oude keet, gebruikt tijdens de drooglegging van de Flevopolder. De wielen, juist zo typerend, willen we duidelijk zichtbaar hebben, dus kozen we lekker groot. Een lokaal metaalbewerkingsbedrijf, van Egten uit Beilen, ging er mee aan de slag. 

Tiny House Tralaluna video frame

 

 

 

  

 

 

Deel deze pagina

Like en deel ons op FacebookLike en deel ons op Google PlusLike en deel ons op Twitter