• Tiny Houses on Wheels
  • Tiny Houses on Wheels hergebruik
  • Tiny Houses on Wheels korenveld
  • Tiny Houses on Wheels voscheheugte uitzicht
  • Tiny Houses on Wheels voscheheugte sfeervol overnachten
  • Tiny Houses on Wheels Tiny living

Te huur: Tiny House on Wheels op een Bijzonder Plekje

Het verblijf in een Tralaluna Tiny House op zich is al een beleving. De plek waar het staat voegt daaraan nog wat toe. Een 1+1=3 effect.

Het bijzondere plekje 

Een Tralaluna Tiny House komt niet zomaar ergens te staan. We kiezen de locaties met zorg en zijn daarbij kritisch, de Tralaluna Tinys Houses moeten goed tot hun recht komen. Het bijzondere kan zijn de unieke ligging, midden in de natuur of een plek met een verhaal. Zeker ook kijken we naar het gastheerschap, wat ons betreft een groot goed. 

Plekje 1: Natuurkampeerterrein de Voscheheugte

Tralaluna's 1e Tiny House on Wheels rollen we naar de Voscheheugte. Een kleinschalig natuurkampeerterrein met als extra de ligging: tegenover het mystieke Mantingerzand met heide, bos, stuifzand en jeneverbessen. Ieder moment van het jaar weer een verrassend mooie, rustgevende en inspirerend plek.

Zeker aanvullend is het fijne thee/eethuisje met passie gerund door Ruben en Chantal. Sfeervol en alom geprezen om de heerlijke creaties van chefkok Ruben. Geinspireerd door lokale, verse, biologische produkten ontstaat een steeds wisselende kaart. Ook de inhoud van het glas getuigt van de liefde op ontdekking te gaan. Het speciaalbiertje, whisky of het fijne glas wijn kun je genieten buiten op het terras of binnen bij het haardvuur. Een uitgebreide klassieke ontbijtmand kan op meerdere dagen in de week verzorgd worden.

Tralaluna's Tiny House on Wheels heeft een weids uitzicht over het veld met adembenemende zonsondergangen. Fijne stoelen en vuurschaal (mits de vlag goed staat) maken het plaatje compleet. Voor de sterrenliefhebber en dagdromer hangen we graag de hangmat uit!

Het gebied verkennen met lokale gids? (electrische) fietsen aanwezig? Vuurschaal erbij? Additioneel kan dit allemaal geregeld worden.

Tralaluna Tiny House on Wheels op de Voscheheugte zal naar verwachting begin 2019 te huur zijn.

 

Deel deze pagina

Like en deel ons op FacebookLike en deel ons op Google PlusLike en deel ons op Twitter