• Tiny Houses on Wheels
  • Tiny Houses on Wheels hergebruik
  • Tiny Houses on Wheels korenveld
  • Tiny Houses on Wheels voscheheugte uitzicht
  • Tiny Houses on Wheels voscheheugte sfeervol overnachten
  • Tiny Houses on Wheels Tiny living

Knappe Koppen en Handige Handen

We kiezen graag voor (lokale) samenwerking. We laten ons graag ondersteunen, inspireren en wijzer maken. Knappe koppen, handige handen en zeker ook mensen met enthousiasme, zijn voor ons een aanwinst. Dus mocht je een bijdrage willen leveren, laat het ons weten. Wie weet beland je zo ook op onze Wall of Fame!

 

 cid d23361ba d761 424b 9d8f f6239d6cf2fcEURPRD10 PROD OUTLOOK  Bert voorheen Boheems ParadijsAlice van voorheen Boheems Paradijs

 

 

ecobouw David en WouterVoor de bouw van het eerste Tiny House hebben we de handen geschud met de jongens van Ecobouw Noord, David en Wouter. Gedreven meubelmakers èn ervaring in het maken van Tiny Houses.

Voor advies en materiaal hebben we contact met Dubomatdubomat, ecologische bouwmaterialen.

 

Ook gaan we te raden bij Ecologische Bouwmaterialen.groene bouwmaterialen

Nice 1We delen onze vragen met NICE, Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie, in Meppel. Hier buigen studenten zich over vraagstukken vanuit het bedrijfsleven, die vervolgens op circulaire wijze worden opgelost. Het lab is een initiatief van overheden, bedrijven, onderwijs en maatschappelijke organisaties, ontstaan vanuit de wens van Provincie Drenthe om gehoor te geven aan de ambitie van het Rijk om in 2050 een volledig circulaire economie te hebben.

 

 

Deel deze pagina

Like en deel ons op FacebookLike en deel ons op Google PlusLike en deel ons op Twitter