Tiny House Overnachting

De BOSBES is het 4e Tiny House van Tralaluna. Onder de vershillende menukopjes vind je praktiche informatie over het Tiny House, de locatie waar hij te huur is, veel gestelde vragen, prijzen en achtergronden van het Tiny House project. 

Bosbes

Ruim Tiny House

Het Tiny House biedt plek voor 4 à 5 personen. Boven op de vide bevindt zich een tweepersoonsbed met uitzicht over de landerijen. Beneden zijn twee eenpersoons slaapplekken die overdag te gebruiken zijn als zitbank. Boven een van de banken is voorzien in een 123-uitklap baby/peuterbedje op hoogte, uiteraard met een veilig opklapwandje. Beddengoed is aanwezig en uiteraard kun je bedlinnen bij je reservering erbij kiezen. Maken we je bed ook nog eens voor je op!

 “Een Tralaluna Tiny House on Wheels is een eigenzinnige, originele creatie van Drentse bodem, gemaakt met inzet lokale krachten, ambachten en vakmanschap, gedrevenheid en plezier."

Bijzonder eigen badhuisje

Het badhuisje staat naast het Tiny House en is geheel voor eigen gebruik. Deze creatie geeft een geweldig vakantie gevoel. Naast douche en wc zijn is er een buitenwasplek. Tanden poetsen onder de sterrenhemel, heerlijk toch?  Een ouderwetse zinken teil kan gebruikt worden als kinderbadje of als koudebad voor de bikkel. Nb. Bij (dreigende) vorst wordt het badhuisje afgesloten. Er kan dan gebruik worden gemaakt van het fijne sanitair vooraan de camping.

Outdoor koken op vakantie

Lekker kokkerelen kan zowel binnen in het Tiny House als bij de buitenkookplek. De open keuken binnen in het Tiny House is voorzien van koelkast, eenpits inductieplaatje, uiteraard potten en pannen en een vrolijk gekleurd servies. De buitenkookplek aan de voorzijde van het badhuisjes heeft een wasbak (warm en koud water), werkblad met (gas)tweepitter. Buiten pannenkoeken bakken is hier een groot feest. Gooi ze de lucht maar in!

Camping met restaurant

Koffie met wat lekkers, lunch of diner, je kun hiervan allemaal genieten op de Voscheheugte. Bij ieder weertype kun je ook neerstrijken buiten op het terras, zomers schaduwrijk onder de tarp en als het frisser wordt op de schapenvachtjes rond een kampvuurtje. Ook in het eethuisje is het informeel en smaakvol, zowel wat betreft de ambiance als de kaart. Een ontbijtmand kan op meerdere dagen in de week verzorgd worden.

Origineel overnachten in de natuur

Rondom het Tiny House is ruim plek om buiten te verblijven. In de zon, schaduw, met zicht op het campingveld of even lekker uit het zicht, met blik over het veld en de zonsondergang. Hier is een speciaal privéplekje met vuurplaats en hangmat gemaakt. Verder zijn er 2 relaxstoelen en een picknickbank. Grappig detail: bij deze picknickbank creatie is gebruik gemaakt van de poten van een afgedankt aquarium.