DE VOS & DE REE

DE VOS & DE REE

Deze twee Trek-ins hebben een eigen wc, douche en keuken (met inventaris, waterkoker, percolator, koelkastje en 2-pits elektrisch plaatje). Iedere trekkershut heeft vier vaste slaapplaatsen (eenpersoonsmatrassen) en een zithoek die tot twee slaapplekken omgebouwd kan worden. De hutten geven door hun schuine daken het gevoel te kamperen, maar dan wel met luxe. Beide hutten hebben een vrij uitzicht, een picknickbank, 2 loungestoelen en een vuurplaats.

De Vos of de Ree? Alhoewel de hutten gelijk zijn, hebben sommigen toch hun voorkeur.

De Ree staat in het laatste hoekje van het terrein, iets verder lopen dus maar daarvoor krijg je iets meer privacy terug. De ingang van de Ree is gericht naar het ernaast gelegen gebied van Natuurmonumenten. Hier kun je vanaf de beschutte vlonder heerlijk genieten van het uitzicht en de stilte.

De Vos heeft zijn ingang naar het veld toe gericht en biedt aan het einde van de dag prachtig uitzicht op de ondergaande zon. Rond het kampvuur zitten èn de zonsondergang genieten, je hoeft niet te kiezen. Tip: aan de achterkant van dit huisje zit een stukje vlonder, een soort mini-terrasje, net genoeg voor even jij alleen.