Keetje Krekel

Shepherds Hut in Winterwijk

Dit fijne verblijf is vers neergezet eind september 2022. Het eerste Tralaluna verblijf buiten Drente, in de Achterhoek, Winterswijk. Een bijzonder gastvrije plek, waar velen al hebben ervaren dat je je hier oprecht welkom voelt en het niet uitmaakt of je lekker even op jezelf wilt zijn of anderen wilt treffen. De plek heeft de treffende naam 'Ankomm'n".

Hier laat je de dagelijkse drukte vanzelf even achter je.

Slapen in een huisje op wielen

Ruimte alom

De combinatie van eenvoud, sfeer en details maken de Krekel tot een fijn hide away. Alles wat je in de basis nodig hebt is er: een goed fijn (tweepersoons)bed, warme houtkachel en een keukentje.

Altijd welkom ben je om plaats te nemen op een van de zitjes, het terras, de kapschuur of binnendeel van gasterij Ankomm’n. Voor een praatje of juist even stilte. Het toilet en douche is inpandig in de deel van gasterij Ankommn, waar je ook neer mag ploffen in een van de luie stoelen. Neem ook hier vooral de tijd, er is van alles te zien en lezen.

Er is veel ruimte buiten. Een weids uitzicht heb je vanuit je eigen coulisse terrasje aan de rand van het veld. 's Ochtends is het heerlijk hier de dag te beginnen. Spot je zomaar een ree. Grote kans want Winterswijk heeft namelijk de hoogste reeëndichtheid in Nederland! 's Avonds is het hier prachtig staren naar een sterrenhemel of de vlammen in je eigen houtvuurtje.