Tiny House

Onvergetelijke vakantiedagen beleef je hier.  Outdoor beleven met het kampvuur, de buitenkeuken, hangmat en een meertje aan je voeten. Binnen is het fijn, zitten rond de houtkachel of een spelletje spelend rond de tafel. 

Het vaste tweepersoonsbed is voor je opgemaakt en is te bereiken via een vaste trap. Twee extra slaapplaatsen (60 cm breed, voor de kids) zijn te maken uit de slaap fauteuils. 

Tafelen kun je zowel binnen als buiten. Binnen een klepbank, tafel en twee losse zitplaatsen. Schuifpui open en binnen en buiten zijn een geheel. 

In de keukencorner, met koelkast, water jerrycan en keukeninventaris met fijne kopjes en glazen, kun je een kopje koffie, thee zetten en je lunch of diner bereiden. Het tweepits gaststel kun je ook buiten gebruiken in de buitenkeuken met buitenbar. Dus hopla, zo de pannenkoek gebakken en op het bord.  

In de frissere dagen is de KwaaK ook comfortabel, dankzij de ecologische isolatie, basis vloerverwarming en houtkachel.

Buiten een picknickbank, 2 loungestoelen, hangmat en privaat huisje met off grid gemak, vuurplaats, hakbijl èn kampvuur-tosti-ijzer. In het nabije verschiet: een eigen roeibootje. 

Benieuwd naar het brusje van Kwaak? OeHoe staat verderop in dit bos.