Turelaar

Turelaar

 “Een Tralaluna Tiny House on Wheels is een eigenzinnige, originele creatie van Drentse bodem, gemaakt met inzet lokale krachten, ambachten en vakmanschap, gedrevenheid en plezier."

De Turelaar heeft bodem gevonden bij onze collega's op natuurkampeerterrein De Voscheheugte, Midden in Drenthe. Een kleinschalig natuurkampeerterrein waar ook ons eerste Tiny House (Tiny Tralaluna), Keetje en geregeld een van onze kampeerwagens te vinden is. Van hieruit wandel je zo weg de natuur in, het mystieke Mantingerzand met heide, bos, stuifzand en jeneverbessen. Ieder moment van het jaar weer een verrassend mooie, rustgevende en inspirerend plek.

Zeker aanvullend is het cosy eethuis met terras vooraan het terrein. Zo verfraai je zo je verblijf met iets lekkers, van ontbijt tot diner en van alles daartussenin.

 “De inrichting is sfeervol en met comfort, voor ieder moment van de dag, aansluitend op de behoefte die er is.”

De Turelaar staat achteraan het natuurkampeerterrein, voorbij het kampeergedeelte. Met een weids uitzicht over het veld met adembenemende zonsondergangen. Aangrenzend een Natuurmonumenten gebied (afgesloten) waar ook een paar Schotse Hooglanders grazen. Wellicht turen zij nog een keer je kant op. Net als Tiny Tralaluna en 4 andere natuurhutten heeft ook de Turelaar een ruim stuk prive grond met buiten zit. De Turelaar heeft daarbij een vuurque, eigenhandig gesmeed door 'onze' Thijs.   

 “Dit Tralaluna Tiny House on Wheels is gebouwd met een mix van ecologische bouwmaterialen en hergebruikte materialen en verrassen, inspireren, comfort en sfeer als focus.”

DE TURELAAR is te huur al vanaf 1 dag. Maarrr, de ervaring leert dat een langer verblijf best een goed besluit is. 

Onder FAQ vind je praktische informatie 

Turelaar Tralaluna Tiny House vakantiehuis natuur