Caravanity boek

€18.99
* Maak uw keuze:

Wie zich enigszins verdiept in het pimpen van een caravan komt alras uit bij Caravanity. Een rijk online platform vol inspiratie, metamorfoses DIY’s en wannahaves. Wannehaves zijn zeker ook deze 3 boeken die zijn verschenen onder de Caravanity vlag.

Caravanity boek-Happy campers lifestyle --HELAAS UITVERKOCHT--

Een boek vol gepimpte caravans, plaatjes om je aan te vergapen èn in actie te komen. Want links of rechtsom, je gaat voor gaas en wilt nu zeker weten ook je eigen pimpproject starten. Met alle inspiratie en hoe-doe-ik-dat-dan-tips in dit boek gaat dat zeker lukken!

Caravanity- Camping Kookboek

Kamperen is afzien? Dat is natuurlijk al lang achterhaald. Zeker nu de meeste campings luxueus sanitair hebben en jij van je caravan of busje een tweede thuis hebt gemaakt. Voeg daaraan toe een paar fijne, simpele doch heerlijke campingproof recepten en voilà, je viert vakantie als een God in Frankrijk!

Caravanity -Supertrips

En heb je dan een toffe kampeerbus of caravan, dan wil je ook dat waar je gaat en staat klopt. Laat dit boek je inspirerende gids zijn, met beschrijvingen van dé 40 beste trips en vele tips. Alles in een al van maximaal 4 km rijden vanaf Utrecht.