ON THE SPOT

Wil je relaxed op een vaste plek genieten? Dan is de formule “On the Spot” wat je zoekt: 

“Relaxed genieten op een een bijzondere plek. Luifeltje staat uit, koelkastje is koud."

Wij zorgen er voor dat de Casita on Wheels, een caravan op kampeerbus, geheel voor je klaar staat. Hoe relaxed kun je het jezelf maken? Ideaal als je om wat voor reden het rijden liever aan je voorbij laat gaan maar wel graag wilt verblijven in zo’n sfeervol optrekje. 

“Haal & Breng Service !” 

Kies de camping die bij jou past:

We hebben 3 speciale kampeerterreinen geselecteerd waar we je huisje op wielen graag voor je neer zetten.

retro caravan Otje Tralaluna VoscheheugteNatuur en lekker eten 

Natuurkampeerterrein de Voscheheugte

caravan ribbel Tralaluna Veentieshofècht Rust & Ruimte - no kids

Landschapscamping het Veentieshof 

Retro caravan Kip Tralaluna Buitenland Feestelijk, Hip & Happening

Camping Buitenland 

 Liever anders?

We zetten de caravan kosteloos voor je klaar, exclusief wanneer je kiest voor natuurkampeerterrein de Voscheheugte of Veentieshof in Mantinge. 

Wil je graag elders gestationeerd? Informeer naar de mogelijkheden en meerkosten. Hou er rekening mee dat we in principe niet plaatsen buiten de regio en in dat geval sowieso niet voor een kortere huur dan een week. Wil je naar camping Lievelinge, zoek dan beter iets dichterbij.

OtjeKies de caravan die bij je past:

We hebben op dit moment 3 caravans: Otje (2 a 3 personen), Kip de Rooie Haan (3 personen) en Ribbel (4 personen). Ben je met meer? Maak een leuke combi van bijvoorbeeld een caravan met bijzettentje of (op de Voscheheugte) Tiny House en Tralaluna Keetje.  

retro tentje opzetten 3Haal & Brengservice

We regelen het allemaal voor je. Als jij aankomt staat de caravan op z'n plek, luifel eraan, stoelen staan buiten en het koelkastje is koud. En met een beetje geluk glimlacht een vers bloemetje je tegemoet. Scheelt jou een hoop gehannes! 

Nog relaxter?

Met het gemakspakket ga je helemaal voor easy peasy. Aanwezig zijn dan opgemaakte dekbedden, handdoeken, keukentextiel en zelfs is de koffiebus gevuld voor een eerste bakkie genot.