Tiny House

Een sfeervol Tiny House, ruim voor 1 of 2 personen De bedden kunnen als enkele of als een tweepersoons  worden opgesteld, dus of je nu met een wandelvriendin komt of je liefste lief, deze plek is geschikt!

Behaaglijk gedurende het gehele jaar, dankzij ecologische isolatie, airco die zowel verwarmd als koelt èn een gezellige houtkachel. Ook buiten kun je knus bij een vuurtje zitten. Hout is verkrijgbaar en wil je mootjes hakken, een hakbijl is aanwezig!

De keuken heeft een koelkast, warm/koud water, inductiekookplaat en uiteraard een gehele inventaris om te kunnen koken en tafelen. Met fijne wijnglazen en koffiekoppen.

Het badhuisje op steenworpafstand is voor privé gebruik en heeft een toilet, wastafel en douche. Van buiten niet herkenbaar dat de basis van de badkamer een sanitair unit van een boot betreft. Of het van een cruiseschip komt die nooit de zee op ging, we weten het niet zeker maar zou zo maar kunnen.

Het geheel staat aan de rand van een bostuin. In periodes waar de eigenaren zelf op reis zijn wordt het gastheerschap lokaal verzorgd door de creators.

Het Tiny House staat aan de rand van het authentieke dorpje Meppen en grenst aan het natuurgebied Mepperdennen. Je loopt zo weg het bos in, over stukjes stuifzand, heide en jenerverbes-struwelen. In de directe omgeving zijn nog meer, relatief onontdekte, natuurgebieden. Ook voor de vogelliefhebber pareltjes. In het huisje liggen tips en kaarten voor je klaar in de vvv-lektuurbak.