Waar we heen gaan is een verassing

Dan nog maar een bakkie doen...

daar gaat er nog eentje!

weer vrijheid voelen

Slow travel

Sla dan het bospad in...

Hoe laat leven we eigenlijk?

Tijd om schaapjes te tellen

ALL-IN AVONTUURLIJKE ROADTRIP

Jouw tijd is schaars en kostbaar en we gunnen je een relaxte vakantie of weekendje weg. Met alle liefde, aandacht en plezier regelen we je dan ook meer dan een goed uitgeruste kampeerbus. Zoals de kampeerterreinen, een mobiele VVV aan boord en persoonlijke tips voor pitstops. Je volgt geen vaste route en je hoeft je niet aan een tijdschema te houden. Dus gemak èn de vrijheid om in je eigen tempo jouw weg te volgen. Zo kun jij al je tijd gebruiken om te genieten.

KAMPEERVAKANTIE IN DRENTHE, FRIESLAND EN GRONINGEN

Een duik in een idyllisch zwemmeertje, rondstruinen in een kunsttuin, staren vanuit een uitkijktoren, de lekkerste streekprodukten proeven, overnachten op bijzondere campings, het is maar een greep uit de wisselende ingrediënten in een roadtrip.

VERRASSINGSREIS   

Kun je loslaten en hou je van een verrassing? Kies je kampeerbus en wanneer je wilt vertrekken en de rest ontdek je wanneer je de sleutel krijgt…

Leader

Tralaluna Campings

Mooie (natuur) kampeerterreinen in Drenthe, Groningen of Friesland. Campings waar je van harte welkom bent en iets speciaals kunt ervaren. Op de ene plek is dat echte rust, op de andere plek ook wat reuring. Sowieso altijd natuur, sfeervol en geen poespas zoals aangeklede menskonijnen die je kinderen ophalen voor een dag vullend programma.

Het speuren naar plekjes en ze zelf bezoeken, is een leuk onderdeel van onze onderneming. Het persoonlijke contact maakt advies geven een stuk makkelijker en zeker leuk is ook dat Tralaluna gasten een enthousiast welkom ervaren op de verschillende campings.

Roadtrip Bijzondere Campings

Roadtrip met een kampeerbusje is slow travel. Door de relaxte manier van reizen kun je de provincie echt ervaren. Er is zoveel te ontdekken in Drenthe. Als je een paar dagen komt, heb je als ontdekkingsgebied aan deze provincie meer dan genoeg. Menigeen komt terug met de conclusie dat de tijd tekort schoot en er nog veel redenen zijn om terug te keren. Ga je langer op pad, dan is een deel van Friesland of Groningen ontdekken ook zeker leuk.

Je kunt zelf bepalen waar je wilt verblijven, je hebt wellicht al adresjes voor ogen of geregeld. Helemaal prima! We willen je ook op weg helpen met onze roadtrips. Dan zorgen wij voor de reservering van de campings én voor alle informatie over leuke stops onderweg, zodat je zorgeloos kunt genieten. We kunnen een overzicht van campings en voorstel toesturen of je maakt het extra avontuurlijk met een verrassingsroadtrip. Kiezen of loslaten, net wat jij wilt.

Bijzondere Plekjes ontdekken  

Met trots laten we je kennismaken met lokale parels. We geven gasten graag persoonlijke tips, gericht op het reisgezelschap en interesses. Wat begon met een kladje, werd een a4-tje en is inmiddels een klein werkstukje geworden wat we op maat nu maken en als persoonlijk reisgidsje bundelen. Ingrediënten die wij daar graag inzetten zijn bijvoorbeeld speelbossen, natuurzwemwater, informatiepunten, lekkere adresjes, streekprodukten, lokale mooimakers en uiteraard de natuurparels. Zijn er specifieke wensen, zoals viswater, paardrijden, mountainbiken, dan nemen we die ook op in het overzicht. Ook een actuele tipagenda, met bijvoorbeeld vintage- of biologische markten, houden we voor je bij.

Kies een combi

Er wordt geregeld voor een combi-vakantie gekozen. Ook daarin denken we graag mee. Bijvoorbeeld eerst een paar dagen landen, rust vinden bij het kampvuur en uitslapen in een van de retro caravans, dan fris uitgerust 2 weken de noordelijke provincies verkennen en afsluiten (want je wilt nog niet naar huis) in een van de Tiny Houses.

 

 

verrassing

Kampeerterreinen

Het vinden van een aardig kampeerterrein kost vaak meer tijd dan je lief is. Daarom hebben we wat voorwerk voor je gedaan.

Bekijk de mogelijkheden

webshop

Agenda tips

Er zijn bijzonder veel leuke evenementen en activiteiten in Drenthe en omstreken. Van kleine buitentheater festivals, openlucht theater tot culinaire markten.

Bekijk de tips

fans aan woord

Fans aan het woord

Wie kan beter vertelen hoe leuk onze vakantiemogelijkheden zijn dan onze fans. Wij laten dan ook graag onze fans aan het woord.

Meer weten?

4

Kadobon

Wil je een ander een Tralaluna trip kado doen? Leuk idee...

Bestel kadobon